icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 19 april 2021

Update werkzaamheden april

Amare

IMG-20210414-WA0003.jpg

In deze update leest u welke activiteiten in april worden uitgevoerd op de bouwplaats van Amare aan het Spuiplein.

Uitvoering

Inmiddels zijn de opnamerondes van alle zalen afgerond. Op dit moment zijn de omloopvloeren aan de beurt en zijn hiervoor de opnamerondes in volle gang. Er wordt een proefrit gemaakt met een vrachtwagen om zo het laden en lossen te testen in het logistieke proces. De zonnepanelen op het dak kunnen op korte termijn hun werk gaan doen en het terrein wordt opgeruimd, zodat de gemeente binnenkort kan starten met de definitieve bestrating.

Metingen en testen

Op dit moment zijn we volop bezig met geluidsmetingen. Er worden speciale geluidsmeters in de zalen ingezet die de waarneming van het menselijk oor zo realistisch mogelijk meten. Dit heeft te maken met de akoestiek in de zaal, maar ook met de geluidsdichtheid tussen de verschillende ruimtes in het gebouw. Ook worden er diverse testen uitgevoerd, zoals theaterinstallaties, beweegbaar podium, audio en video techniek.

Hoog bezoek

Onlangs bracht burgemeester Van Zanen een bezoek aan de bouwplaats, lees hier zijn ervaringen.

We naderen de eindstreep

Amare nadert de eindstreep. Volgende maand ontvangt u de laatste update omtrent de bouw. Ook de webcam is inmiddels gedemonteerd.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project