icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 04 april 2018

UPDATE WERKZAAMHEDEN APRIL

Amare

Webcam april

In deze update leest u welke activiteiten tot eind april plaatsvinden op de bouwplaats van het Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC) aan het Spuiplein. De activiteiten staan in het teken van betonwerkzaamheden. Verder wordt de schutting voorzien van een nieuw ontwerp. Geïnteresseerden die niet direct op de bouwplaats uitkijken, kunnen vanaf nu ook ‘live’ meekijken met de bouw: elk half uur wordt een mooie overzichtsfoto geplaatst op www.cadanz.nl.

Constructie

Momenteel zijn zo’n 80 tot 100 bouwplaatsmedewerkers dagelijks bezig met het realiseren van wanden, vloeren en andere betonelementen. De wanden van de theaterzaal en de eerste tribunes van deze zaal worden in april gestort. Een leuk weetje is dat we in totaal zo’n 1.850 vierkante meter aan nieuwe wanden maken voor de theaterzaal. Betonwerk in de kelder van de Turfmarktgarage komt op maaiveld aan en daar kunnen we de begane grondvloer storten. De vier torenkranen zijn in gebruik om alle hijsactiviteiten uit te kunnen voeren.

Schutting rondom bouwterrein

De bouwschutting is vorig jaar gefaseerd uitgebreid. Om de nieuwe delen te voorzien van een print, heeft de gemeente Den Haag met diverse partijen rondom het Spuiplein een nieuw design ontworpen. Aan het Spuiplein komt een nieuw ontwerp dat past bij de levendigheid van het plein. Aan de Turfmarkt worden de nieuwe meters schutting voorzien van het ontwerp dat aansluit op de al aanwezige prints. Half april starten de montagewerkzaamheden van de nieuwe print aan het Spuiplein en de Turfmarkt.   

Terugblik rondleiding op de bouwplaats

Op vrijdagmiddag 9 maart vond er voor geïnteresseerden een rondleiding plaats op onze bouwplaats. Een kleine groep enthousiaste buurtbewoners liep met ons  en zij stelden diverse vragen over de huidige werkzaamheden. Leuk was dat de laatste betonstorts bezig waren voor de toneelvloer van de theaterzaal en zij erbij waren om deze kleine mijlpaal met ons te vieren. Net voor de zomervakantie organiseren we de volgende rondleiding. Via onze maandelijkse update houden wij u op de hoogte van het daadwerkelijke moment.

Webcam

Vanaf nu kunt u de bouw live volgen! Bovenop het Wijnhavenkwartier staat namelijk een camera. Elk half uur maakt de camera een foto van de werkzaamheden. U kunt de webcam bekijken via de knop ‘Webcam’ in het menu links van dit bericht. U kunt ook hier  klikken om direct naar de beelden te gaan.  

Werktijden

Bouwcombinatie Cadanz streeft ernaar om alle werkzaamheden van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 19.00 uur uit te voeren. Echter komt het voor dat er ook na 19.00 uur of op zaterdag van 7.00 tot 19.00 gewerkt wordt. Diverse werkzaamheden kunnen namelijk om veiligheidsredenen niet onderbroken worden. Uiteraard doen wij ons best de mogelijke overlast beperkt te houden.

Vragen of opmerkingen

Dat bouwen overlast met zich meebrengt, kunnen we niet ontkennen of voorkomen. De bouwplaats van het OCC is echter wel aangesloten bij Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar Bewuste Bouwers voor staat en zo realiseren wij ons project. Voor meer informatie over deze gedragscode kunt u kijken op www.bewustebouwers.nl. Heeft u de komende periode vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw van het OCC? Mail ze dan naar info@cadanz.nl of bel naar 070-414 4200.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project