icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Webcams

U kunt via een webcam live meekijken op een aantal van onze bouwplaatsen. Onderstaand een overzicht.

20221212.jpg

Wonderwoods

In het Utrechtse stationsgebied realiseert Bouwcombinatie Wonderwoods (Boele & van Eesteren | Kondor Wessels Amsterdam) Wonderwoods. Wonderwoods omvat 2 spraakmakende torens die met elkaar verbonden worden door een ondergrondse 1-laagse parkeergarage. De torens met een oppervlakte van in totaal 81.000 m2 krijgen een divers programma met onder andere huur- en koopwoningen, kantoren, retail, horeca, educatie, cultuur en een semipublieke daktuin.

Bekijk webcam Wonderwoods
LYB20230831132902.jpg

Lloyd Yard & Babel

Op de Lloydpier in Rotterdam realiseert Bouwcombinatie Kroon & de Koning | Boele & van Eesteren projecten Lloyd Yard en Babel. Lloyd Yard bestaat uit een verdiepte parkeergarage met hierboven 136  appartementen verdeeld over 5 blokken: Kratonblok, Loods Bali woningen, Maasblok, Maasvensterblok en Lloydblok. Babel betreft eveneens een verdiepte parkeergarage met hierboven 24 tweelaagse woningen die zijn gestapeld als een piramide, waardoor er terrassen ontstaan met daarop de buitenruimte van de woningen.

Bekijk webcam Lloyd Yard & Babel
2275648.jpg

Nieuw Kijkduin - Fase 2

Direct aan de Kijkduinse boulevard realiseert Boele & van Eesteren in opdracht van FRED Developers Nieuw Kijkduin – Fase 2. Deze tweede fase omvat de sloop van het voormalige winkelcentrum en de bouw van 154 koopappartementen, 6.700 m2 commerciële ruimte met retail en horeca en parkeergelegenheid verdeeld over 4 gebouwen; Tramontana, Levanter, Lombarde en Sirocco.

Bekijk webcam Nieuw Kijkduin - Fase 2
cross20230901122902.jpg

Crossroads

Boele & van Eesteren is in november 2022 gestart met de bouw van Crossroads. Een project dat zich om het spoor bij Amsterdam Sloterdijk heen vouwt. Een woontoren van 90 meter hoog (blok 5) aan de ene zijde van het spoor. Aan de andere zijde een wooncomplex van 45 meter hoog (blok 10). De verbinding tussen de gebouwen zal gemaakt worden onder het spoor, genaamd de Hemboog, door.

Bekijk webcam Crossroads