icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 16 april 2015

Vernieuwd winkelcentrum voor Hilversum

Boele & van Eesteren heeft recent de opdracht verworven van eigenaar Kroonenberg Groep om winkelcentrum Hilvertshof in Hilversum te verbouwen.

artist impression

Hilvertshof open tijdens verbouwing

In de komende maanden krijgt het winkelcentrum een compleet nieuwe uitstraling waarin licht, lucht en ruimte de belangrijkste veranderingen zijn. Harde vierkante vormen maken plaats voor ronde vormen met veel glas. Ook wordt een aantal vloeren opengebroken, waardoor hoogte en licht de ruimte krijgen. Hoewel er na de verbouwing minder winkels te vinden zullen zijn in Hilvertshof, wordt het winkeloppervlak wel iets uitgebreid. Tijdens de verbouwing blijft het winkelcentrum gewoon open. Het vernieuwde Hilvertshof wordt eind 2016 opgeleverd. 

Bewonersbijeenkomst

Om de omwonenden en de omgeving te informeren over de bouw, is op 8 april een bewonersbijeenkomst gehouden in het Hilvertshof. Tijdens de bouw worden op de website www.hilvertshof.nl nieuwsberichten geplaatst over de voortgang.