icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 03 juni 2009

V kolommen Alblasserwerf gearriveerd

Op woensdag 3 juni 2009 zijn de drie stalen V kolommen vanuit Boven-Leeuwen in Alblasserdam aangekomen. De kolommen zijn dusdanige groot dat er voor gekozen is om ze over het water te transporteren.

De Hellingen

De V-kolommen zullen in de toekomst de tweede tot en met de zesde verdieping gaan dragen van een gedeelte van 'de boeg' van het gebouw. Over circa twee weken zullen op de kolommen prefab betonnen T balken worden gelegd met hier tussen kanaalplaatvloeren.

Appartementencomplex 'De Hellingen' bestaat uit 201 luxe appartementen met een halfverdiepte stallinggarage. De ontwikkeling van De Hellingen is in handen van Alblasserwerf CV, een ontwikkelingscombinatie tussen Volker Wessels Vastgoed en AM Wonen. De Hellingen wordt eind 2010 opgeleverd.