icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 07 september 2017

START VERKOOP HOLY RÉSIDENCE VLAARDINGEN

Op vrijdag 8 september start de verkoop van Holy Résidence te Vlaardingen. Het project bestaat uit twee gebouwen met ieder 22 luxe appartementen gelegen aan de Willem de Zwijgerlaan.

Interieur_P1_downsized .jpg

Duurzame appartementen

De appartementen beschikken over een berging en een eigen parkeerplaats in de inpandige stallingsgarage. Op iedere verdieping bevinden zich vier appartementen per gebouw. Op de toplaag zijn twee penthouses gelegen. De appartemeten zijn zeer duurzaam en worden onder andere standaard voorzien van hoogwaardige isolatie, vloerverwarming en triple glas en een bodemwarmte pomp. Hierdoor berhoort zowel verwarmen als koelen tot de mogelijkheden.

Parc Drieën-Huysen

Holy Residence vormt de tweede fase van het door Boele & van Eesteren ontwikkelde Parc Driën-Huysen, en is gelegen naast de eerste fase van het plan. 

De verkoop van Holy Résidence start officieel om 16:00 uur in het Delta Hotel te Vlaardingen. Meer informatie over het project en over de verkoop van de appartementen is te vinden op:  http://www.holy-residence.nl