icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 27 februari 2017

Start verkoop 21 appartementen Park Harga Schiedam

VolkerWessels Vastgoed start maandag 27 februari met de verkoop van appartementen in Park Harga. De appartementen komen in Gebouw West. Deze volgende, en laatste fase volgt na de succesvolle verkoop van appartementen en studio’s in Gebouw Oost. In Gebouw West komen 21 appartementen en 5 garageboxen. Het gebouw ligt bij de entree van de wijk, met de woon- en balkonzijde aan het water.

1969855.jpg

De locatie

Op de locatie waar voorheen handbalvereniging Ventura gevestigd was worden 155 woningen onder de projectnaam "Park Harga"ontwikkeld. Park Harga wordt een duurzame, geheel gasloze woonwijk met betaalbare energiezuinige woningen en appartementen in een groene omgeving, goed bereikbaar en met alle voorzieningen in de buurt. Park Harga is een verrijking voor het palet aan woonmilieus in Schiedam. "Hiermee vullen we concreet de duurzaamheidsambities in waar VolkerWessels Vastgoed voor staat", aldus Marianne Davidson, manager innovatie bij VolkerWessels Vastgoed.

Duurzaam

Uiteraard worden ook deze appartementen standaard all-electric uitgevoerd en voorzien van vloerverwarming, een bodemwarmtepomp en zonnepanelen, waardoor ze energiezuinig en comfortabel zijn. De zonnepanelen en warmtepomp wekken energie op voor het verwarmen, koelen en ventileren van de woning en voor het leveren van warm water. Park Harga is een gasloze wijk en voorbereid op de toekomst.

Standaard energiezuinig

De bouw van de woningen en appartementen in Park Harga is in handen van bouwcombinatie Harga Ventura, bestaande uit Boele & van Eesteren en Kroon & de Koning.