icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 22 december 2016

Ruwbouwwerkzaamheden Parc Drieën-Huysen afgerond

Op 21 december 2016 is de laatste 'tunnel' gestort van de derde en laatste toren op Parc Drieën-Huysen. Daarmee is de ruwbouw (het betonwerk) van het totale project in tien maanden tijd voltooid.

Laatste tunnel Parc Drieën-Huysen

Contouren van de torens zijn gereed

Boele & van Eesteren startte in maart 2016 met het heiwerk en de ruwbouwfase is dus voor het einde van het jaar afgerond. Dat betekent dat de contouren nu gereed zijn en alle torens op hoogte zijn. De middelste toren, waar bewoners van Zonnehuisgroep Vlaardingen gaan wonen, is inmiddels een aantal weken uit de steigers. In dit gebouw is de fijne afbouw ook al ver gevorderd. Van de tweede toren is het metselwerk halverwege en in dit gebouw is de afbouw ook in volle gang. Begin 2017 komt ook deze woontoren uit de steigers.