icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 29 mei 2011

OPEN DAG CALYPSO SUCCESVOL VERLOPEN

Op zaterdag 28 mei hebben bezoekers een kijkje kunnen nemen achter de bouwhekken van Calypso. Na ontvangst met koffie en film, werd een presentatie gegeven over het project met aansluitend een rondleiding.

Open dag 04

Een opvallend en kleurrijk gebouw

Dit spectaculaire woongebouw is gelegen tussen het Schouwburgplein en concertgebouw De Doelen en maakt onderdeel uit van het Rotterdam Central District. De Calypso, een opvallend en kleurrijk gebouw dat door zijn vormgeving en overhellende gevelvlakken 'in beweging' lijkt, krijgt 407 appartementen bestaande uit een breed scala aan huurwoningen in het topsegment, short stay appartementen op vijfsterren niveau en luxe koopappartementen.

 

Calypso

De hoofdentree komt in een fraai atrium aan de Mauritsweg, waar een 24-uurs servicebalie, vergaderruimtes en een gemeenschappelijke fitnessruimte aanwezig is. Ook biedt De Calypso plaats aan kantoor- en winkelruimte. Tevens beschikt het gebouw over 488 parkeerplaatsen. Onderdeel van het bouwplan is de nieuwe Pauluskerk die een geheel eigentijdse uitstraling krijgt.

Zie ook www.decalypso.nl.