icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 14 juni 2013

OFFICIËLE OPENING WOON- EN BEHANDELCENTRUM NOLENSHAGHE.

Op donderdag 13 juni jl. heeft Saffier de Residentie Groep de officiële opening van de nieuwbouw verpleeghuis Nolenshaghe gevierd.

Opening 04

De opening

Met abseilers vanaf het dak werd de schaar naar beneden gebracht welke door een bewoner werd gebruikt om het lint door te knippen, waarna de genodigden toegang tot het pand verkregen. In het restaurant zijn vervolgens de genodigden, medewerkers en bewoners door een vertegenwoordigster van de Raad van Toezicht, de Raad van Bestuur en de locatie manager toegesproken en werd vol lof de nieuwe locatie geprezen. Kleinschaligheid, woongenot in combinatie met behandelingsmogelijkheden en integratie met de omgeving zijn speerpunten van de nieuwbouw. Daarna bestond de mogelijkheid voor rondleidingen bij te wonen.