icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 13 april 2012

Nieuwe Duinstraat gestart

Oud bewoners slaan feestelijke paal!

Gestart 05

Eerste paal

Onder grote belangstelling hebben oud bewoners op donderdag 12 april jl. het project Nieuwe Duinstraat te Noordwijkerhout gestart. Onder leiding van wethouder mr. J.C.F. Knapp werd een feestelijke paal de grond in geslagen. De weergoden waren het gezelschap gunstig gezind, een heerlijk zonnetje scheen op de bouwplaats waar de handeling plaatsvond. Nabij het gezellige centrum van Noordwijkerhout worden door Boele & van Eesteren in opdracht van woningstichting Sint Antonius van Padua 59 nieuwe woningen gerealiseerd. 

Het project

Het betreft 13 appartementen en 46 eengezinswoningen (12 koopwoningen en 47 huurwoningen). De woningen kennen een charmante stijl die in overeenstemming is met de bestaande omgeving en daardoor een prachtige aanvulling vormen.