icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 22 januari 2013

Impressie: Sterrenberg in de sneeuw

Het instellingsterrein Sterrenberg van Abrona in Huis ter Heide is 365 dagen per jaar een prachtige omgeving om te leven en te wonen. Maar het winterweer geeft het een idyllisch tintje.

Impressie: sterrenberg in sneeuw 03

400 woningen bestemd voor de reguliere markt

Boele & van Eesteren bouwt op Sterrenberg samen met Bébouw Midreth zo'n 480 nieuwe woningen. Daarvan zijn er ongeveer 400 bestemd voor de reguliere markt. Een buurt met een zeer gevarieerd woningaanbod van eengezinswoningen tot twee-onder-één-kapwoningen en van appartementen tot vrije kavels.

Omgekeerde integratie

Voor Stichting Abrona en haar cliënten worden bovendien zeven nieuwe gebouwen gerealiseerd, verspreid over het gehele plan Sterrenberg. Er is sprake van zogenoemde omgekeerde integratie. Een groot deel van de huidige bewoners van locatie Sterrenberg, de cliënten van Abrona, krijgt de komende jaren nieuwe buren: de huurders en kopers van de 400 woningen die voor de vrije markt beschikbaar komen.