icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 10 juli 2015

Fase 8 De Tuinen van Sion is officieel van start!

Afgelopen donderdag (9 juli) hebben de toekomstige bewoners van fase 8a van de Tuinen van Sion in RijswijkBuiten, samen met wethouder Ronald van der Meij van de gemeente Rijswijk, het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van fase 8a. De toekomstige bewoners hebben een persoonlijke boodschap achtergelaten op de heipaal, die door wethouder Van der Meij in de grond is geslagen.

Startsein

Over fase 8

Fase 8a bestaat uit 35 duurzame eengezinswoningen in drie verschillende woningtypes en 15 appartementen. Alle woningen van dit bijzondere plan zijn in een zeer korte tijd verkocht. De 15 appartementen zijn bestemd voor de verhuur. Belangstellenden kunnen zich aan het einde van dit jaar/ begin volgend jaar hiervoor inschrijven. 

Fase 8 is een gezamenlijke ontwikkeling van Dura Vermeer Bouw ZuidWest en VolkerWessels Vastgoed. De bouw van deze woningen zal worden uitgevoerd door Boele & van Eesteren (VolkerWessels).

RijswijkBuiten

In de komende 10 jaar verandert de zuidkant van Rijswijk compleet. Tussen nu en 2023 worden er 3.500 woningen gerealiseerd in Sion en ‘t Haantje. RijswijkBuiten wordt een wijk die in het oog springt. Een wijk voor en van iedereen, maar bovenal een duurzame wijk. Energiezuinig en dat ziet men terug in de energierekening. Maar ook duurzaam door de ruime opzet, standaard 2 parkeerplaatsen per woning, de groene omgeving en het water in het gebied.