icon-arrow-right


Projectwebsites

Nieuws


11 oktober 2018

Schoolcampus met zorg Merem opgeleverd

Op 17 september heeft Boele & van Eesteren het project Schoolcampus + Zorg Merem opgeleverd. Het project in Hilversum is uitgevoerd in opdracht van Merem en wordt in januari 2019 samen met de huurder Mytylschool De Kleine Prins in gebruik genomen. Het project van circa 5.900 m2 BVO bestaat uit school- en revalidatieruimten waaronder klaslokalen, open leerruimten, behandel- en verzorgingsruimten.


In het gebouw is ook een grootkeuken, zwembad en sporthal aanwezig met allemaal specifieke eisen en wensen. Op het dak liggen zonnepanelen en zijn buitenterrassen aangelegd. De gevel is voorzien van houten afwerkingen, houten lamellen als zonwering en een sierbetonnen constructie. Conform afspraak en planning is het gebouw na een jaar bouwen nu dus opgeleverd.


De bouw is voorspoedig verlopen met onze eigen bouwplaatsmedewerkers als middelpunt; zij hebben vanaf de eerste dag tot aan de oplevering in weer en wind bijgedragen aan met name de ruwbouw en gevelafwerkingen. Het was al met al een behoorlijke klus in de 'bossen' van Hilversum waarbij diverse zusterbedrijven als VolkerWessels Bouwmaterieel, HOMIJ Technische Installaties, Holland Systemen, De Groot Vroomshoop en Reinaerdt hebben bijgedragen aan een mooi resultaat voor de interne en externe klant.


27 augustus 2018

Bouwupdate augustus

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen periode zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende weken plaatsvinden op de bouwplaats van het project Schoolcampus + zorg Merem te Hilversum. Inmiddels is de bouw in de afrondende fase beland.


Afbouw

De bouwkundige werkzaamheden zijn inmiddels voor 99 % gereed. De opnames zijn gedaan en in kaart gebracht. Deze punten worden momenteel nog nagelopen en geperfectioneerd. Ook wordt de laatste hand aan de installaties gelegd. De afgelopen weken heeft de installateur de elektra en luchtkanalen ingeregeld. Water en brandmeldinstallatie worden momenteel ingeregeld. De eerste week van september kan er gestart worden met de demontage van het ketenpark.


Zwembad

Bij het behandelcentrum voor kinderrevalidatie met verwarmd zwembad is het tegelwerk inmiddels afgerond. Komende week wordt het zwembad gevuld met water. Ook de naastgelegen verzorgingsruimtes zijn inmiddels betegeld. 


30 mei 2018

Bouwupdate mei

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Schoolcampus + zorg Merem te Hilversum. Inmiddels is de torenkraan gedemonteerd en staan de werkzaamheden in het teken van het aanbrengen van de houten gevelbekleding. Ook de afbouw binnen is in volle gang.


Houten gevelbekleding

Momenteel zijn onze eigen timmermannen bezig met het aanbrengen van de houten gevelbekleding. Ook is er gestart met de montage van de aluminium zonwering. Naar verwachting worden deze beiden werkzaamheden eind juni afgerond.


Afbouw

Binnen in de nieuwe Schoolcampus + Zorg Merem te Hilversum is de afbouw in volle gang. Zo zijn de schilderwerkzaamheden gestart en worden de plafonds gemonteerd. Ook de PVC-wandbekleding wordt de komende weken aangebracht en wordt er binnenkort een start gemaakt met het aanbrengen van de vloeren.


Zwembad

Bij het behandelcentrum voor kinderrevalidatie met verwarmd zwembad vorderen de werkzaamheden gestaag. Zo is de zwembadbak inmiddels betegeld en is de tegelzetter momenteel bezig in de naastgelegen verzorgingsruimtes.


terug omhoog