Projectwebsites

Nieuws


27 augustus 2018

Bouwupdate augustus

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen periode zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende weken plaatsvinden op de bouwplaats van het project Schoolcampus + zorg Merem te Hilversum. Inmiddels is de bouw in de afrondende fase beland.


Afbouw

De bouwkundige werkzaamheden zijn inmiddels voor 99 % gereed. De opnames zijn gedaan en in kaart gebracht. Deze punten worden momenteel nog nagelopen en geperfectioneerd. Ook wordt de laatste hand aan de installaties gelegd. De afgelopen weken heeft de installateur de elektra en luchtkanalen ingeregeld. Water en brandmeldinstallatie worden momenteel ingeregeld. De eerste week van september kan er gestart worden met de demontage van het ketenpark.


Zwembad

Bij het behandelcentrum voor kinderrevalidatie met verwarmd zwembad is het tegelwerk inmiddels afgerond. Komende week wordt het zwembad gevuld met water. Ook de naastgelegen verzorgingsruimtes zijn inmiddels betegeld. 


30 mei 2018

Bouwupdate mei

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Schoolcampus + zorg Merem te Hilversum. Inmiddels is de torenkraan gedemonteerd en staan de werkzaamheden in het teken van het aanbrengen van de houten gevelbekleding. Ook de afbouw binnen is in volle gang.


Houten gevelbekleding

Momenteel zijn onze eigen timmermannen bezig met het aanbrengen van de houten gevelbekleding. Ook is er gestart met de montage van de aluminium zonwering. Naar verwachting worden deze beiden werkzaamheden eind juni afgerond.


Afbouw

Binnen in de nieuwe Schoolcampus + Zorg Merem te Hilversum is de afbouw in volle gang. Zo zijn de schilderwerkzaamheden gestart en worden de plafonds gemonteerd. Ook de PVC-wandbekleding wordt de komende weken aangebracht en wordt er binnenkort een start gemaakt met het aanbrengen van de vloeren.


Zwembad

Bij het behandelcentrum voor kinderrevalidatie met verwarmd zwembad vorderen de werkzaamheden gestaag. Zo is de zwembadbak inmiddels betegeld en is de tegelzetter momenteel bezig in de naastgelegen verzorgingsruimtes.


25 april 2018

Bouwupdate april

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Schoolcampus + zorg Merem te Hilversum. Sinds het bereiken van het hoogste punt begin dit jaar, wordt er hard gewerkt aan de gevelsluiting. Daarnaast zijn ook binnen in de schoolcampus + zorg de afbouwwerkzaamheden gestart.


Gevelsluiting

Deze week worden de laatste prefab gevelelementen gemonteerd en starten we met het aanbrengen van de houten en de aluminium bekledingselementen. Komende week worden de laatste aluminium puien gemonteerd.  Zodra deze werkzaamheden zijn afgerond, kan de torenkraan gedemonteerd worden. De demontage van de torenkraan staat gepland op 1 mei.  


Afbouw

Binnen in de nieuwe schoolcampus + zorg Merem is er gestart met de afbouw. Zo zijn inmiddels alle (giet)dekvloeren vlak gevloeid. en zijn 0p de begane grond en eerste verdieping de (metalstud) binnenwanden geplaatst. Volgende week kan er worden gestart met de montage van plafond. 

Aan het begin van deze maand is de tegelzetter gestart met het tegelwerk bij zwembad. Ook in de sanitaire ruimtes van de school worden de tegels inmiddels gezet.


terug omhoog

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project: Schoolcampus + zorg Merem

Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht