Nieuws - Boele & van Eesteren


Projectwebsites

Nieuws


30 mei 2018

Bouwupdate mei

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Schoolcampus + zorg Merem te Hilversum. Inmiddels is de torenkraan gedemonteerd en staan de werkzaamheden in het teken van het aanbrengen van de houten gevelbekleding. Ook de afbouw binnen is in volle gang.


Houten gevelbekleding

Momenteel zijn onze eigen timmermannen bezig met het aanbrengen van de houten gevelbekleding. Ook is er gestart met de montage van de aluminium zonwering. Naar verwachting worden deze beiden werkzaamheden eind juni afgerond.


Afbouw

Binnen in de nieuwe Schoolcampus + Zorg Merem te Hilversum is de afbouw in volle gang. Zo zijn de schilderwerkzaamheden gestart en worden de plafonds gemonteerd. Ook de PVC-wandbekleding wordt de komende weken aangebracht en wordt er binnenkort een start gemaakt met het aanbrengen van de vloeren.


Zwembad

Bij het behandelcentrum voor kinderrevalidatie met verwarmd zwembad vorderen de werkzaamheden gestaag. Zo is de zwembadbak inmiddels betegeld en is de tegelzetter momenteel bezig in de naastgelegen verzorgingsruimtes.


25 april 2018

Bouwupdate april

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Schoolcampus + zorg Merem te Hilversum. Sinds het bereiken van het hoogste punt begin dit jaar, wordt er hard gewerkt aan de gevelsluiting. Daarnaast zijn ook binnen in de schoolcampus + zorg de afbouwwerkzaamheden gestart.


Gevelsluiting

Deze week worden de laatste prefab gevelelementen gemonteerd en starten we met het aanbrengen van de houten en de aluminium bekledingselementen. Komende week worden de laatste aluminium puien gemonteerd.  Zodra deze werkzaamheden zijn afgerond, kan de torenkraan gedemonteerd worden. De demontage van de torenkraan staat gepland op 1 mei.  


Afbouw

Binnen in de nieuwe schoolcampus + zorg Merem is er gestart met de afbouw. Zo zijn inmiddels alle (giet)dekvloeren vlak gevloeid. en zijn 0p de begane grond en eerste verdieping de (metalstud) binnenwanden geplaatst. Volgende week kan er worden gestart met de montage van plafond. 

Aan het begin van deze maand is de tegelzetter gestart met het tegelwerk bij zwembad. Ook in de sanitaire ruimtes van de school worden de tegels inmiddels gezet.


27 februari 2018

Schoolcampus met zorg Merem door Bewuste Bouwers beloond met 'Goed Voorbeeld'

Op 12 februari werd het projectteam van Schoolcampus met zorg Merem geauditeerd door Bewuste Bouwers. Naast een goede beoordeling – op alle vijf de pijlers scoort het project boven de norm – werd ons team door Bewuste Bouwers beloond met een Goed Voorbeeld.


Inleven en betrokkenheid

Het viel de auditeur op dat het team zich goed verdiept in de omgeving en de opdrachtgever. Iets wat zich onder andere uit in het project ‘Samen bouwen aan de nieuwe school’, een initiatief van De Kleine Prins. Dit project, waarvoor ons team nauw samenwerkt met de docenten, neemt alle betrokkenen mee in het bouwproces. Ook de kinderen mogen regelmatig komen kijken op de bouwplaats, waar er speciale roze kinderhelmen voor hen beschikbaar zijn. Bij de viering van het hoogste punt waren de kinderen eveneens betrokken: de kleuters trakteerden onze bouwplaatsmedewerkers op zelfgebakken appeltaart.


Bewuste Bouwers:  “Hieruit blijkt dat de medewerkers van Boele & van Eesteren zich zeer bewust zijn van de impact van de aankomende verhuizing van De Kleine Prins en de impact die het project heeft op de huidige bewoners van Merem rond het Bouwterrein. Dit zien we als Bewuste Bouwers als Goed Voorbeeld. “


terug omhoog

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project: Schoolcampus + zorg Merem

Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht