Zoeken

Hoogste punt schoolcampus met zorg Merem gevierd

_MBF4891nieuwbouw methylschool taart (3).jpg

Woensdag 14 februari vierde Boele & van Eesteren, Merem en De Kleine Prins het ‘hoogste punt’ van de nieuwbouw. Na een dankwoord van Jan Reitsma gericht aan de bouwers, bedankten enkele VSO-leerlingen de bouwers met een kort woordje en een passende attentie.  De Tantes Zus & Dee hadden aanvankelijk enige moeite met het aanbieden van het symbolische cadeau aan de bestuurders. Gelukkig bood de kraanmachinist hulp en kwam het (letterlijk) op z’n pootjes terecht. Na het officiële gedeelte kregen de genodigden een rondleiding door het pand. Er werd enthousiast gereageerd op wat er al te zien is en wat nog gaat komen.

Film hoogste punt:

De Kleine Prins: Hoogste punt 14 februari
Bekijk video

Taart eten

Een dag daarvoor werden de bouwplaatsmedewerkers van de nieuwe school alvast in het zonnetje gezet door de kleuters. Zij serveerden in de bouwkeet een flink aantal taarten. De taarten waren gebakken door leerlingen van het VSO en de Trappenberg. Zelf hadden de kleuters ook twee taarten gemaakt. Uiteraard waren de leerlingen niet te beroerd om onze bouwers te helpen met het opeten.  

Schoolcampus

De schoolcampus voor speciaal onderwijs krijgt een oppervlakte van 5.000 m2 BVO, het behandelcentrum met verwarmd zwembad een oppervlak van 900 m2 BVO. Het ontwerp is door MAS Architectuur gemaakt in nauwe samenwerking met alle toekomstige gebruikers. De bouw is in september 2017 gestart. Naar verwachting zullen de leerlingen en verschillende patiëntengroepen zich in het najaar van 2018 vestigen in het nieuwe gebouw.

Fotografie: Margot Brakel

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!