Zoeken

VERKOOP DE BRANDMEESTER NAALDWIJK GESTART

Op woensdag 22 juli is de verkoop gestart van het project De Brandmeester, gelegen aan de ’s-Gravenzandseweg in Naaldwijk. Het plan omvat een drie-laags appartementengebouw met in totaal 36 appartementen en is uitgewerkt in samenwerking met woongroep ‘De oude veiling’. De Brandmeester heeft met 5 sociale, 7 bereikbare en 24 woningen in de vrije sector een divers aanbod.

Brandmeester.jpg

Locatie met historie

De Brandmeester wordt gerealiseerd  op een plek bij de belangrijke historische verbindingsroute van Naaldwijk met ’s-Gravenzande. Een locatie die al verschillende functies heeft gehad. Ooit werd hier groente – en fruit geveild en later werd het de kazerne voor brandweerlieden. Kortom, een locatie met een boeiend verleden en nu een nieuwe toekomst. Daarmee is De Brandmeester niet alleen een aantrekkelijke en duurzame, maar vooral ook een bijzondere plek om te wonen. Via onderstaan QR-codes kunt u De Brandmeester vanaf twee standpunten in 3D bewonderen. Rondlopen in het 3D model van De Brandmeester kan via deze link. 

Exclusief voor leden van de woongroep

Jaren geleden heeft de woongroep ‘de oude veiling’, een woongroep voor ouderen opgericht in 2002, het initiatief voor ‘De Brandmeester’ genomen. De Brandmeester komt tegemoet aan de wens van de woongroep van ouderen om bij elkaar te wonen. Leden van de woongroep ‘De oude veiling’ hebben in de voorverkoop reeds de kans gekregen om een woning te reserveren. Ook in komende periode dienen geïnteresseerden voor de aankoop van een appartement lid te worden van de woongroep. Zo ontstaat er een woongemeenschap met gelijkgestemden.

Grondverkoopovereenkomst reeds getekend

Op vrijdag 17 juli werd door wethouder Cobie Gardien-Reinders van de gemeente Westland en ontwikkelende bouwer Boele & van Eesteren de grondverkoopovereenkomst van de oude brandweerlocatie getekend. Een nieuwe mijlpaal die de realisatie van De Brandmeester weer een stap dichterbij brengt. Naar verwachting gaat de bouw van De Brandmeester eind dit jaar van start.