icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 04 juni 2021

Hoogste punt schipholweg 130 nadert

The Station House

2150814.jpg

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Schipholweg 130. De ruwbouwfase is over het gehele project zichtbaar. Binnenkort komen we met de ruwbouw bij het eerste bouwdeel, aan de zijde van de Oegstgeesterweg, op hoogte. De resterende bouwdelen volgende in de periode daarna, waardoor het project snel vorm krijgt. De grote ruimte waarin de brandweerwagens worden opgesteld krijgt ook steeds meer zijn uiteindelijke vorm. De voorzijde wordt nu volledig ‘afgedekt’ door de ondersteuningsconstructie die benodigd is voor het ondersteunen van bovenliggende verdiepingen. De verhoogde verdieping maakt dit nog indrukwekkender.  

Ook zijn de eerste metselwerkzaamheden bij het eerste bouwdeel gestart. Hoewel vooralsnog verscholen achter de steigers, wordt met het metselwerk het definitieve uiterlijk van het project langzaam zichtbaar. Dit punt zullen we komende maanden ook bij de overige bouwdelen bereiken.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project