icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 11 april 2017

Update 11 april

Hoog Catharijne

IMG_1986.JPG

Twee wekelijks geven wij u een update van de voortgang op onze projecten Voorzetgebouw Hoog Catharijne en Paviljoen.  Deze week treft u de werkzaamheden aan van week 13 en 14.

Voorzetgebouw:

  • Onder de tijdelijke tent op de plaats van de oude Mc Donalds wordt een nieuw (verhoogd) dak geplaatst. In de afgelopen weken is hiervoor de staalconstructie aangebracht.
  • De ruwbouwwerkzaamheden van Voorzetgebouw vorderen gestaag en zijn inmiddels op de 5e verdieping aanbeland.
  • In het bestaande gebouw worden verschillende gesloopte traponderdelen hergebruikt in de staalconstructie van de nieuwe vloer.     

Paviljoen:

  • De afbouw van het Paviljoen is in volle gang. Zo is afgelopen week de nieuwe hoofdingang, bestaande uit taatsdeuren, geplaats. 
  • Daarnaast is de dakdekker gestart met het aanbrengen van de dakbedekking. Bovendien is de glazenwasinstallatie alvast op het dak geparkeerd zodat de torenkraan binnenkort kan worden afgebroken.
  • Op de begane grond zijn we de afgelopen weken verder gegaan met de plaatsing van de scheidingswanden. Inmiddels zijn deze werkzaamheden gereed waardoor de afmetingen van de toekomstige winkelunits zichtbaar zijn.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project