icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 03 oktober 2016

Basisschoolleerlingen op bezoek bij Gemeentehuis Westland

Gemeentehuis Westland

westland1.jpg

Afgelopen vrijdag werd de bouwplaats van het Gemeentehuis Westland aan de Verdilaan bezocht door twee groepen basisschoolleerlingen in het kader van de Dag van de Westlandse Techniek.

 Op deze dag worden basisschoolkinderen in contact gebracht met technische bedrijven die actief zijn in het Westland. De leerlingen uit groep 7 en 8 kwamen een kijkje nemen achter de schermen op onze bouwplaats. Naast een korte presentatie werden de leerlingen door Boele & van Eesteren en onze Westlandse partners Schwagerman en Elektravon uitgedaagd om zelf met boren, afvoer- en elektrabuizen aan de slag te gaan.

Dankzij onze nieuwsgierige bezoekers van de Bernadette school en de Rehobothschool was de Dag van de Westlandse Techniek voor ons een groot succes. In totaal bezochten 1.399 leerlingen tijdens deze 9e editie een van de deelnemende bedrijven.  

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project