icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 03 maart 2020

Update werkzaamheden maart

Amare

dakconstructie amare.png

In deze update leest u welke activiteiten in maart worden uitgevoerd op de bouwplaats van Amare aan het Spuiplein.

Constructie

Nog even en de gestucte gevel aan de Turfmarkt wordt zichtbaar, hierdoor krijgt het straatbeeld aan deze zijde vanaf medio maart al een hele andere uitstraling. Binnenin het gebouw gaan de afbouwwerkzaamheden gestaag door. De vloer in de theaterzaal wordt voorzien van parket en in de concertzaal worden de akoestische wandpanelen bevestigd. In het gehele gebouw worden dekvloeren gesmeerd, metal stud wanden geplaatst en worden de technische installaties aangebracht. Op het dak wordt de gevelconstructie van de patio’s opgebouwd, de dakbedekking aangebracht en worden technische installaties gemonteerd.

's avonds bevoorraden ter voorkoming van opstoppingen

De aan- en afvoer van materialen voor de afbouw gebeurt aan de Tufhaven (uiterlijk tot 22.00 uur), waardoor het transportbeweging aan de zijde van het Spuiplein minder wordt. Dit doen we om overdag het aan- en afvoer van materialen zoveel mogelijk te beperken, zodat het doorgaand verkeer hier geen hinder van ondervindt. Materialen die vocht afhankelijk zijn worden direct in het gebouw getransporteerd.  

Rondleiding op de bouwplaats

Op dinsdag 31 maart organiseren we een rondleiding voor geïnteresseerde buurtbewoners op onze bouwplaats. Er kunnen maximaal 20 personen mee met de rondleiding, dus meld u zich vooraf aan via info@cadanz.nl. Na aanmelding krijgt u nadere informatie over het bouwplaatsbezoek toegestuurd. De rondleiding start om 16.00 uur en is naar verwachting om 17.00 uur afgelopen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project