icon-arrow-right


Projectwebsites

Nieuws


15 juli 2021

Einde zuigwerkzaamheden en start bovenbouw Adagio

Wij zijn blij om te kunnen melden dat het wegzuigen van het zand onder de fundatiepoer van Adagio gisteren is afgerond. De zuigwagen is inmiddels afgevoerd. De werkzaamheden bij Adagio staan momenteel in het teken van de afronding van de onderbouw. Deze onderste verdiepingen worden in het werk gestort.

Vanaf week 33 wordt gestart met de zogeheten bovenbouw van Adagio. Hierbij wordt gewerkt met prefab gevelwanden en binnenwanden. De vloeren worden in het werk gestort. Deze ruwbouwfase loopt door tot eind 2022; naar verwachting is Adagio dan op hoogte. Het geluid wat nu tijdens de ruwbouwfase wordt geproduceerd (tijdens het storten van beton, plaatsen van bekistingen en dergelijke) zal tot en met eind 2022 blijven. Naarmate de bouw de lucht in gaat, komen de werkzaamheden voor de hoger gelegen appartementen dichterbij.


Vakantieperiode

Tijdens de vakantieperiode (week 30, 31 en 32) wordt er doorgewerkt op de bouwplaats van Sonate. In week 31 en 32 (de eerste twee weken van augustus) zullen er echter veel minder activiteiten op de bouwplaats worden uitgevoerd.


14 juli 2021

Woontoren Bolero bereikt hoogste punt

Het bereiken van het hoogste punt van Bolero in het Spuikwartier te Den Haag is op 14 juli gevierd. Om het hoogste punt te markeren werd de dakplaat van de liftschacht gehesen naar de top van de woontoren, die met 28 verdiepingen een mooie aanvulling vormt op de skyline van Den Haag. Daarnaast was er een foodtruck op de bouwplaats aanwezig om de bouwplaatsmedewerkers te trakteren op een heerlijke lunch.


Sonate

Bolero maakt deel uit van het project Sonate, bestaande uit woontorens Adagio en Bolero. Het project Sonate spuikwartier is geïnitieerd door het samenwerkingsverband Sonate Spuikwartier c.v., bestaande uit Reggeborgh Vastgoed, VolkerWessels en Delta Development Group. SPF Beheer is de afnemer van de 188 appartementen uit Bolero. Bolero omvat circa 18.500 m2 BVO en vormt middels het stadsbalkon een verbinding met Amare. Het ontwerp komt van het Rotterdamse Klunder Architecten.


04 juni 2021

Update 5: wegzuigen zand onder fundatiepoer adagio

Zoals eerder gemeld nemen de zuigwerkzaamheden helaas meer tijd in beslag dan verwacht. Voor u als omwonende zeer vervelend vanwege de geluidsproductie die met deze werkzaamheden mee komt en ook voor ons als aannemer een verre van wenselijke situatie (planning en geld).

Op zaterdagen wordt er standaard op Sonate gewerkt (vergunning is van maandag tot en met zaterdag van 07:00 tot 19:00 uur). Afgelopen zaterdag is de zuigwagen aangepast op de werf. Vanaf deze week zullen wij met de zuigwagen van maandag tot en met zaterdag trachten het laatste zand onder de fundatiepoer te verwijderen. Wij zijn ons ten zeerste bewust van de overlast die de zuigwagen geeft en doen dan ook alles wat in ons bereik ligt om deze werkzaamheden zo spoedig mogelijk af te ronden.


terug omhoog

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project: Sonate

Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht