Zoeken
20221212_094734.jpg

Update werkzaamheden Sonate en Turfmarktgarage eind 2022

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Sonate en de Turfmarktgarage.

Adagio

Bij Adagio staan de werkzaamheden in het teken van de gevelsluiting, het monteren van de balkons en het wind- en waterdicht maken van de commerciële ruimten in de plint van het gebouw. Binnen is de afbouw van de appartementen en algemene ruimtes in volle gang.

Sloopwerkzaamheden Turfmarktgarage

Op dit moment zijn we bezig met de sloop van de begane grondvloer van fase 2A. Er wordt zoveel mogelijk gezaagd en geboord om overlast te beperken. Daar waar zagen of boren niet mogelijk is, ontkomen wij er niet aan dat er delen gehakt moeten worden. Geluids- en trillingsoverlast zijn gedurende de sloopwerkzaamheden niet te voorkomen. De sloopwerkzaamheden van fase 2A worden eind volgende week afgerond. Direct na de kerstvakantie zullen wij van start gaan met de realisatie van de nieuwe begane grondvloer.

Zodra de torenkraan is verwijderd (naar verwachting april 2023) zullen wij ook het laatste gedeelte van de begane grondvloer (fase 2B) slopen en opnieuw aanhelen.

Kerstvakantie

Vanwege de kerstvakantie voert Boele & van Eesteren van 24 december tot en met 8 januari geen werkzaamheden uit op de bouwplaats van Sonate. Vanaf 9 januari zullen wij onze werkzaamheden weer opstarten.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!