Zoeken
Voorzetgebouw fase 2.png

Bewonersbijeenkomst Voorzetgebouw Fase 2

Voorzetgebouw fase 2.png

Op 8 oktober heeft Boele & van Eesteren samen met Klépierre een presentatie gegeven aan de omwonenden en huurders over de laatste stand van zaken van de bouw van het Voorzetgebouw – Fase 2. Tijdens de presentatie werd door Klépierre de omvang van het werk toegelicht en heeft Boele & van Eesteren inzicht gegeven in de aanpak, mogelijke overlast en de bouwmethodiek van het Voorzetgebouw – Fase 2.

Voor geïnteresseerden die niet in de gelegenheid waren om bij de presentatie aanwezig te zijn, is de mogelijkheid om deze hieronder terug te zien. Belangrijke onderdelen uit de presentatie:

  • Korte toelichting op de reeds gerealiseerde bouwdelen door Boele & van Eesteren; het Paviljoen, Voorzetgebouw - Fase 1 en bouwdelen Godebald & Radboud Zuid.
  • Er is toelichting gegeven op de omvang en het ontwerp van het Voorzetgebouw – Fase 2. Zo staat het gevelaanzicht vanaf het plein inmiddels vast. Het ontwerp van de binnengevel wordt nog uitgewerkt door Klépierre, alsmede de overkant van de bestaande passage (de uitvoering van deze werkzaamheden is niet in handen van Boele & van Eesteren).
  • Ten behoeve van de realisatie van de dubbelhoge passage dient de loopstroom te worden omgelegd.
  • De werkzaamheden zorgen voor overlast. Dit kunnen wij helaas niet voorkomen. Wel proberen wij de overlast zo veel mogelijk te beperken door de gekozen bouwmethodieken.
  • Het zogeheten zwaar overlast gevend werk wordt uitgevoerd in de venstertijd 07:00 uur – 10:00 uur.

Informatie en updates over de realisatie van het Voorzetgebouw – Fase 2 worden aangeboden via de nieuwspagina van het project. U kunt zich aanmelden voor het nieuws door uw e-mailadres in te voeren in de blauwe button onderaan deze pagina en op ‘Op de hoogte blijven’ te drukken.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!