Zoeken
1x kopblok.jpg

Nieuwsbrief 3: Verwijderen damwanden

Graag informeren wij u over de benodigde werkzaamheden voor de realisatie van het project Spoorzone in Nieuw Delft.

Wat gaan we doen?

In de komende periode worden de damwanden rondom de bouwkuip verwijderd. De damwanden worden getrokken door middel van een hoog frequent trilblok. Deze methode is noodzakelijk omdat de planken zeer vast in de grond zitten, hierdoor zijn trillingvrije methodes helaas niet mogelijk. Het verwijderen van de damwanden kan voor u dus geluid- en trillinghinder opleveren. Wij zullen ons uiterste best doen om de hinder te beperken. 

 

Planning

Het trekken van de damwanden wordt tijdens de normale werktijden van 7.00 tot 19.00 uur gerealiseerd en uitgevoerd in twee fases. De eerste fase, aan de zijde van Ireneboulevard, wordt in week 11-12 uitgevoerd. De 2e fase, aan de zijde van de Nieuwe Gracht en Engelsestraat, zal nog nader ingepland worden en zal binnen ca. 2-3 maanden plaatsvinden. Voor de exacte data verwijzen wij u naar onze projectwebsite www.boele.nl/spoorzone.

 

Bewuste Bouwers 

Dat bouwen hinder oplevert voor omwonenden, realiseren wij ons heel goed. Helaas kunnen wij dit niet voorkomen. Wel proberen wij de hinder tot een minimum te beperken. Wij zijn aangesloten bij stichting Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar een Bewuste Bouwer voor staat en zo realiseren wij het project dan ook. Wilt u meer weten wat Bewuste Bouwers voor u betekent? Dan kunt u informatie vinden op www.bewustebouwers.nl

 

Updates en projectinformatie

Op de projectwebsite www.boele.nl/spoorzone kunt u terecht voor meer informatie over de realisatie van het project. Via deze website wordt tijdens de realisatiefase ook een automatische nieuwsupdate verzorgd. U kunt zich dan aanmelden voor de nieuwsalert door uw e-mailadres in te dienen onderaan de pagina van de website en op de knop ‘Op de hoogte blijven’ te drukken. Let op! U moet uw aanmelding bevestigen via de aanmeldingsmail.

 

Contact 

Heeft u de vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw van Spoorzone, neem dan contact op met Boele & van Eesteren (spoorzone@boele.nl) of bel naar 070-414 4200. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en danken u voor uw begrip.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!