icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Lloyd Yard en Babel

Bouwcombinatie

Op de Lloydpier in Rotterdam realiseert Bouwcombinatie kroon & de koning | Boele & van Eesteren VOF de projecten Lloyd Yard en Babel. De werkzaamheden zijn eind 2021 van start gegaan.

Aantal eenheden
139 appartementen
Oppervlakte
Ca. 48 m² en 171 m²
Uitvoeringsperiode
eind 2021 - eind 2023
2291828.jpg

Lloyd Yard

Lloyd Yard bestaat uit een verdiepte parkeergarage met hierboven 136  appartementen verdeeld over 5 blokken: Kratonblok, Loods Bali woningen, Maasblok, Maasvensterblok en Lloydblok. Het Kratonblok bevat 53 huurwoningen. De overige blokken bevatten 83 koopwoningen. De woonoppervlaktes variëren tussen de ca. 48 m2 en 171 m2. Aan de binnenzijde van de blokken komt een grote semipublieke binnentuin die via het Maasvenster uitzicht heeft op de Nieuwe Maas. Op de website www.lloydyard.nl leest u meer over het project Lloyd Yard.

Babel

Babel betreft eveneens een verdiepte parkeergarage met hierboven 24 tweelaagse woningen die zijn gestapeld als een piramide, waardoor er terrassen ontstaan met daarop de buitenruimte van de woningen. De woonoppervlaktes variëren tussen de ca. 80 m2 en 190 m2. Op de website www.woneninbabel.nl leest u meer over het project Babel.

Partijen

Opdrachtgever Lloyd Yard
Kondor Wessels Vastgoed
Architect Kratonblok, Loods Bali woningen, Maasvenster:
Paul de Ruiter Architects
Architect Maasblok en Lloydblok:
WE Architecten
Architect binnentuin en daktuinen:
ZUS
Constructeur Lloyd Yard
Pieters Bouwtechniek
Adviseur funderingen Lloyd Yard
Inpijn Blokpoel
Adviseur installaties Lloyd Yard
HVTC
Opdrachtgever Babel
AM bv
Architect Babel
Laurens Boodt Architect
Constructeur Babel
WSP
Adviseur funderingen Babel
Koops en Romeijn
Adviseur installaties Babel
J. van Toorenburg bv
Installateur Lloyd Yard & Babel
Terberg Totaal installaties

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project