Zoeken
PR112023.jpeg

Najaarsupdate werkzaamheden Park Rosenburg

De start bouw van Park Rosenburg is bijna een jaar geleden en de gebouwen (Blok B en C) zijn inmiddels goed zichtbaar. In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Park Rosenburg.

Blok B

Bij Blok B zijn de steigers gezakt waardoor de vormen en kleuren mooi zichtbaar zijn. Hoewel het gebouw van de buitenzijde al bijna klaar lijkt, moet er inpandig nog het nodige gebeuren. Zo zijn we vanaf de begane grond gestart met het plaatsen van de metalstudwanden om vervolgens de zandcementvloeren te storten.  

Begin 2024 zullen ook de overige afbouwwerkzaamheden op volle sterkte draaien op weg naar de oplevering in het derde kwartaal. Voor de woningen betreft dit het spuitwerk, de tegelzetter en het plaatsen van de keukens. In de algemene ruimtes wordt er daarnaast vloerafwerking, systeemplafonds en HPL wandbekleding aangebracht. Natuurlijk hebben de installateurs ook nog de nodig afmontage te verrichten. Tevens wordt de nodige aandacht besteed aan de meterkasten in de corridors, zodat de NUTS partijen aan de slag kunnen.

Blok C

De werkzaamheden bij Blok C lopen enkele weken achter op Blok B. Hier wordt momenteel het laatste metselwerk afgerond. Zodra dit klaar is kan ook hier de valbeveiliging worden verwijderd waardoor er ruimte ontstaat voor de aluminium gevelpuien. Net als bij Blok B worden deze van boven naar beneden compleet met glas geplaatst. We besparen zo een handeling in tijd en zijn hierdoor snel wind- en waterdicht. Aansluitend gaat ook bij dit blok de afbouw op hoog tempo verder.  

Wanneer Eneco Stadswarmte zijn primaire leidingen in dit gebouw heeft gemonteerd kunnen onze installateurs op volle snelheid verder met het monteren van kabelgoten en verticale kanalen.

PR1120231.jpeg
PR112023.jpeg

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!