Zoeken
Lloyd babel.jpg

Nieuwsbrief 4: Afsluiting Kratonkade

Graag informeren wij u over onze werkzaamheden voor de realisatie van de projecten Lloyd Yard en Babel, gelegen tussen de Kratonkade, Loods Bali, Lloydkade en Loods Celebes. Middels deze brief informeren wij u over de in de komende weken benodigde werkzaamheden.

Wat gaat er gebeuren en wat merkt u ervan?

In week 50 en 51 de riolering van het project Babel wordt aangesloten op het gemeente riool. Ten behoeve van deze werkzaamheden zal de rijbaan van de Kratonkade ter hoogte van de kruising Loods Celebes in de genoemde weken zijn afgesloten waardoor de ontsluiting van de pier via de Lloydkade zal plaats vinden.

Automatische berichten via projectwebsite

Op de projectwebsite (www.lloydyard-babel.nl) kunt u terecht voor meer informatie over deze projecten. Via deze website wordt tijdens de realisatiefase ook een automatische nieuwsupdate verzorgd. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsalert door uw e-mailadres in te dienen onderaan de pagina en op de knop ‘Op de hoogte blijven’ te drukken. Let op! U moet uw aanmelding bevestigen via een aanmeldingsmail.

Bewuste Bouwers

Dat bouwen hinder oplevert voor omwonenden, realiseren wij ons heel goed. Helaas kunnen wij dit niet voorkomen. Wel proberen wij de hinder tot een minimum te beperken. Wij zijn aangesloten bij stichting Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar een Bewuste Bouwer voor staat en zo realiseren wij het project dan ook. Wilt u meer weten wat Bewuste Bouwers voor u betekent? Dan kunt u informatie vinden op www.bewustebouwers.nl.

Kerstvakantie

Vanwege de kerstvakantie worden er van 23 december tot en met 2 januari geen werkzaamheden uitgevoerd op de bouwplaats van Lloyd Yard en Babel. Vanaf 3 januari zullen wij onze werkzaamheden weer opstarten.

Contact

Heeft u de vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw van Lloyd Yard en Babel, neem dan contact op via communicatie@lloydyard-babel.nl of bel naar 070-414 4200

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en danken u voor uw begrip.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!