Zoeken
14053_vv2 nieuw.jpg

Demontage tweede torenkraan Hart van 's-Gravenzande

14053_vv2 nieuw.jpg

Graag informeren wij u over onze werkzaamheden op de Pompe van Meerdervoortstraat te ‘s-Gravenzande. Op het project Hart van ’s-Gravenzande gaan wij de tweede torenkraan afvoeren. De demontage van
de torenkraan staat gepland voor dinsdag 21 maart. De demontage duurt de hele dag en zal om circa 20.00 uur afgerond zijn. Deze werkzaamheden gaan plaatsvinden indien de weersomstandigheden het toelaten; bij harde wind worden de werkzaamheden uitgesteld.

Mogelijke overlast

De demontage gaat gepaard met enige overlast voor de omgeving, omdat een grote mobiele kraan nodig is om de kraanelementen los te koppelen. Hierdoor is doorgaand verkeer niet mogelijk en dient u een andere route te kiezen. Ook is een grote hoeveelheid vrachtwagens nodig om de onderdelen af te voeren. Vanwege de grote mobiele kraan die opgesteld wordt, moeten wij die dag afwijken van de met u gecommuniceerde aan- en afvoerroutes. Zowel de aanvoer als afvoer zal plaatsvinden vanuit de Oudelandstraat. In de bijlage treft u een overzicht van de afsluiting, een alternatieve ontsluiting en de transportbewegingen. Om alles in goede banen te leiden zorgen wij ook voor verkeersregelaars.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!