Zoeken
WP_20150120_008.jpg

Start heiwerkzaamheden de Trip

WP_20150120_008.jpg

Bouwcombinatie COM4Trip is gestart met realisatie van de fundering van nieuwbouwproject de Trip aan de Briljantlaan 5 te Utrecht. De boorstelling is op vrijdag 16 januari op het terrein geplaatst. De heiwerkzaamheden zijn gestart op dinsdag 20 januari 2015.

Hei-systeem

Besloten is grondverdringende boorpalen toe te passen. Firma Verhoef gaat boorpalen type Olivier aanbrengen. Dit gepatenteerde boorsysteem is volledig trillingsvrij en 100% grondverdringend, waardoor geen grond naar de oppervlakte wordt getransporteerd. Meer informatie over dit hei-systeem is te lezen in de bijlage van dit nieuwsbericht. De heiwerkzaamheden worden tussen 7:00 en 19:00 uur uitgevoerd. Naar verwachting duren deze werkzaamheden tot begin maart.

Werkzaamheden in de komende maanden?

Tot medio maart vinden de volgende activiteiten plaats op de bouwplaats van de Trip:

  • Plaatsen bouwketen op het bouwterrein.
  • Heiwerkzaamheden, aanbrengen boorpalen.
  • Funderen. Voor het funderen zullen we de bouwput verder ontgraven en lokaal en beperkt bemalen. In overleg met het Hoogheemraadschap is gekozen voor een type bemaling waarbij de omgevingsinvloeden beperkt zijn. Hier is inmiddels ook vergunning voor verleend. Tevens worden rondom de bouwplaats extra peilbuizen geplaatst om de invloed op de omgeving te monitoren.
  • Tijdens de graafwerkzaamheden wordt het archeologisch onderzoek opnieuw opgepakt.
  • Start ruwbouw op fundering.

Nieuws

Ontwikkelingen rondom de bouw zijn te volgen via deze website. Updates over het bouwproces en speciale gebeurtenissen op de bouwplaats zullen we op deze nieuwspagina verslaan. Blijft u daarom vooral het nieuws op deze site volgen. Bij vragen of opmerkingen kunt u ons mailen op detrip@com4trip.nl.

Bewuste Bouwers

COM4Trip is aangesloten bij Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar een Bewuste Bouwer voor staat en zo zullen wij het project de Trip realiseren. Wilt u meer weten wat Bewuste Bouwers voor u betekent, dan kunt u informatie vinden op www.bewustebouwers.nl.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!