Zoeken
OCC_start werkzaamheden_bouwplaats.jpg

Start voorbereidende werkzaamheden OCC

OCC_start werkzaamheden_bouwplaats.jpg

Bouwcombinatie Cadanz (Boele & van Eesteren | Visser & Smit Bouw) is in opdracht van de gemeente Den Haag gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de realisatie van het Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC) aan het Spuiplein. Als directe buurtbewoner houden wij u graag op de hoogte van onze werkzaamheden op het project.

Werkzaamheden komende weken

Een van de belangrijke onderdelen de komende weken is het realiseren van een tijdelijk verstevigde vloer. Zo kunnen we in een later stadium op de bestaande kelders met diverse zware machines werkzaamheden uitvoeren. Om deze vloer te maken, vinden vanaf week 15 (half april) betontransporten plaats. De werkzaamheden gebeuren tussen 7.00 en 19.00 uur, worden gefaseerd uitgevoerd en zijn naar verwachting in week 22 (eind mei) afgerond. De betonwagens bereiken de bouwplaats via de ingang aan de Schedeldoekshaven en gaan ook op de Schedeldoekshaven weer van de bouwplaats af. Uiteraard treffen we maatregelen zodat de omliggende verkeersstromen (waaronder ook voetgangers en fietsers) veilig hun doorgang vinden.

Updates en projectinformatie

Op deze projectwebsite kunt u terecht voor meer informatie over het project. Via deze website wordt tijdens de realisatiefase ook een automatische nieuwsupdate verzorgd. U kunt zich dan aanmelden voor de nieuwsalert door uw e-mailadres in te dienen onderaan deze pagina en op de knop ‘Op de hoogte blijven’ te drukken. Let op! U moet uw aanmelding bevestigen via de aanmeldingsmail.

Vragen of opmerkingen

Dat bouwen overlast met zich meebrengt, kunnen we niet ontkennen of voorkomen. De bouwplaats van het OCC is echter wel aangesloten bij Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar Bewuste Bouwers voor staat en zo realiseren wij ons project. Voor meer informatie over deze gedragscode kunt u kijken op www.bewustebouwers.nl. Heeft u de komende periode vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw van het OCC? Mail ze dan naar info@cadanz.nl of bel naar 070-414 4200. Ziet u een calamiteit, bel dan naar alarmnummer 112.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!