Zoeken
w10.jpg

Voortgang en bouwvak 2023

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Wonderwoods te Utrecht.

MVSA

We zijn met de MVSA toren volledig op hoogte met de sandwich gevelelementen. Het overgrote deel achter deze gevels is kantoorruimte. Hier zijn we gestart met de afbouw. Vanaf de 2e verdieping omhoog vinden werkzaamheden plaats als het plaatsen van de kalkzandsteen wanden, het inrichten van toiletgroepen, het plaatsen van plafonds en het afwerken van de buitenwanden met stuc/ spackwerk.  

Vanaf de 6e verdieping zijn we bezig met het monteren van de elementengevel. Ook zijn we achter de elementengevel gestart met de afbouw van de woningen in de MVSA-toren. In de ruwbouw hebben we nog 4 lagen te gaan voor we volledig op hoogte zijn.

Boeri

De plint is al enige tijd uit de steigers en heeft daarmee al meerdere malen het nieuws gehaald. In de plint is de afbouw al ver gevorderd. We zijn gestart met de laatste bewerking van de woningen, namelijk het plaatsen van de keukens. Vanaf de plint omhoog worden ook de woninglagen afgebouwd en werken we dicht tegen de ruwbouw aan. Als de stempels uit de woningen zijn kan de gevelsluiting georganiseerd worden. We zijn momenteel bezig met de 19e verdieping. Ook op verdieping 8 tot en met 14 wordt er gewerkt aan de afbouw. Aanstaande zaterdag 15 juli is het eerste kijkmoment voor de kopers op de 10e verdieping. De werkzaamheden zijn hier gereed tot en met de dekvloeren van de appartementen.

Tijdens de bouwvak (31 juli tot en met 13 augustus) zullen we de werkzaamheden voortzetten.

w4.jpg

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!