Zoeken
hoogste punt Wonderwoods

Voorjaarsupdate Wonderwoods

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Wonderwoods te Utrecht.

Algemeen

Sinds het bereiken van het hoogste punt is er veel werk verzet. Hoewel we de afgelopen periode zijn geplaagd door veel wind en regen, liggen we nog goed op schema. Inmiddels is er gestart met de beplanting van de sandwichgevels van de hoogste verdiepingen. Eind april wordt de torenkraan afgebroken welke het dichtst bij Kinepolis staat, aansluitend wordt de kraanfundatie gesloopt. 

 

Boeri

Bij gebouw Boeri zijn de voordeur-wanden op alle verdiepingen aangebracht. Naast het afwerken van de woningen zijn wij ook volop bezig met het afwerken van de algemene ruimtes. De plafonds en het tapijt in de gangen zijn t/m de 5e verdieping zijn aangebracht. Met de binnenwanden en vloeren van de appartementen zijn we op de 29e verdieping. De tegelzetter is inmiddels op verdieping 18 van dit gebouw met het betegelen van de The Lavatory badkamers en toiletten. 

 

MVSA

Binnen in het MVSA gebouw is gestart met het stucen van de algemene ruimtes van de woonverdiepingen. Buiten het gebouw is de bouwlift verwijderd, waardoor de gevel inmiddels is gesloten en het dak van het atrium met het definitieve materiaal kan worden afgewerkt. 

 

Start opleveringen

Inmiddels zijn wij ons aan het voorbereiden op de oplevering van het gebouw en van de appartementen. Naar verwachting starten de eerste opleveringen rond de zomervakantie. Allereerst zullen de algemene ruimtes worden opgeleverd aan de VvE en de belegger. Hierna volgen de woningen in MVSA en daarna de woningen in Boeri. 

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!