Zoeken
3.jpg

Tweede torenkraan opgebouwd en wijziging planning betonstorts

3.jpg

In de zomerperiode is er veel werk verzet op de bouwplaats van Wonderwoods in Utrecht. Zo stond begin juli in het teken van een grote betonstort van 2000 m3 van de funderingspoer onder de Boeri toren en het op hoogte uitgraven van de funderingen. 

In de tweede helft van de maand zijn we gestart met de opbouw van de torenkraan aan de zijde van de Kinepolis. Deze torenkraan is geplaatst op een betonnen fundament waar straks de vrachtwagens onder door kunnen rijden. Bij de opbouw is een mobiele 450 tons kraan ingezet. 

De afgelopen 2 weken is er druk gewerkt aan de funderingsvloer van de Boeri toren: het eerste vloerdeel is voorzien van circa 200.000 kg wapening. De betonstort van deze vloer staat gepland voor donderdag 26 augustus.

Wijziging planning betonstorts en vlinderen:

In de nieuwsbrief van 7 juli informeerden wij u omtrent werkzaamheden de komende periode die buiten de reguliere werktijden van 07.00 tot 19.00 uur op het bouwterrein van Wonderwoods gaan plaatsvinden. Van diverse betonstorts zijn de data gewijzigd. Onderstaand een overzicht:

  • donderdag 26 op vrijdag 27 augustus 2021: keldervloer veld 1                     
  • donderdag 9 september 2021: poer MVSA                     
  • vrijdag 10 op zaterdag 11 september 2021: keldervloer veld 2                
  • vrijdag 1 op zaterdag 2 oktober: keldervloer veld 3         
  • vrijdag 8 op zaterdag 9 oktober 2021: keldervloer veld 4          

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!