Zoeken
1255.jpg

Werkzaamheden augustus - september 2019

1255.jpg

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Valley Amsterdam. Het project omvat drie (woon)torens die worden gebouwd op een zogeheten ‘plintgebouw’ van 7 verdiepingen met daaronder een kelder (parkeergarage) van drie verdiepingen. In de basis vormt elke toren een bouwdeel: Noord, West en Zuid.

Valley kan in drie fases worden verdeeld: de kelder/parkeergarage, het plintgebouw met ruimte voor kantoren, cultuur en horeca en de drie woontorens. Inmiddels is de eerste fase (kelder en parkeergarages) constructief afgerond en bevindt het project zich in de tweede fase (het plintgebouw).

Stand van zaken plintgebouw

Aan de noordzijde wordt momenteel de wapening gevlochten voor de vloer van de 5e verdieping. Eind augustus/ begin september kan het beton worden gestort. De kern van toren Noord is nu op de 7e verdieping.

Op de Zuid- en Westzijde wordt het beton gestort voor de vloer van de 4e verdieping. Om op deze hoogte te kunnen storten, zijn extra kranen geplaatst om de slangen van de betonpomp op hoogte te brengen. Wanneer de vloeren zijn gestort, zullen de wanden worden geplaatst. De wanden worden deels prefab aangevoerd en deels gestort met nat beton.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!