Zoeken
2272717.jpg

Algemene ruimtes The Station House krijgen steeds meer vorm

2272717.jpg

Het afbouwen van de 140 appartementen en de brandweerkazerne is in volle gang. Naast deze ruimtes behelst het pand ook nog vele vierkante meters voor algemeen gebruik. Ook daar is de afgelopen periode veel werk verzet. Zo is onder andere de parkeergarage en de inrit aan de achterzijde van het pand voorzien van bestrating. Het resterende straatwerk vindt in de komende weken plaats. Dan zal er worden aangesloten op de Schipholweg.

Ook de binnentuinen op de verdiepingen vallen onder deze algemene ruimtes. De binnentuinen zijn reeds voorzien van een tegelverharding en ook de privacyschermen tussen de diverse terrassen zijn inmiddels aangebracht. De zones waar de groenstroken worden gesitueerd zijn nu zichtbaar geworden. Op korte termijn worden deze zones gevuld met divers groen waardoor het daadwerkelijk een binnentuin wordt. De grote glazen gevel, aan de kant van het spoor en de Schipholweg, zorgen ervoor dat het goed toeven is. Deze geluid- en windschermen zijn afgemonteerd en zijn gelijk functioneel.

In de komende maanden zullen naast de woningen en de brandweerkazerne, ook de bestrating en het voorterrein van de Brandweerkazerne verder worden aangepakt. Zo werken we toe naar de oplevering van The Station House.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!