Zoeken
31_05.jpeg

Update werkzaamheden September - Oktober 2020

31_05.jpeg

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Sonate aan de Turfhaven.

Toren Adagio

In de kelder van toren Adagio staan de werkzaamheden in het teken van het maken en aanbrengen van de funderingspalen. Wij hopen deze werkzaamheden eind september af te ronden. Vervolgens wordt er gestart met het maken van de funderingspoer en worden de wanden en kolommen in de kelder gerealiseerd. Zo wordt er toegewerkt naar het bereiken van het maaiveldniveau met de realisatie van de begane grondvloer.

Toren Bolero

Tot en met eind september wordt de onderbouw van Bolero (t/m de 3e verdiepingsvloer) afgerond. Deze eerste bouwlagen zijn in het werk gestort. Aansluitend worden de tunnelwerkzaamheden voor de bovenliggende bouwlagen opgestart. Bij deze bouwmethodiek worden de wanden en vloeren in 1 keer gestort, waarbij er in circa 1,5 week een verdieping wordt gerealiseerd.

Doorlooopcontainers

Het plaatsen van de eerder aangekondigde doorloopcontainers is in overleg met vertegenwoordigers van de VvE’s verplaatst naar eind van dit jaar. Tevens zijn hierbij aanpassingen aan de opstelling van de containers afgesproken, zodat de ingang van de woontoren vrij blijft. De plaatsing van de doorloopcontainers gebeurt naar verwachting in december.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!