icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Valley

The evolution of city life

Bouwcombinatie

Op de Amsterdamse Zuidas realiseert Bouwcombinatie Valley Amsterdam (Boele & van Eesteren | G&S Bouw) Valley Amsterdam. Een innovatief en duurzaam complex met een totale oppervlakte van circa 75.000 m2. Valley is zo uniek dat onze opdrachtgever EDGE Technologies heeft besloten om de diverse stadia van de realisatie vast te leggen in een documentaire. 

Directed by: Victor Vroegindeweij of Hazazah Film & Photography

Valley - delivery 2021

Topping out of Valley

Valley - The Documentary - episode 4 'The City'

Valley - The Documentary - episode 3 'The Workers'

Valley - The Documentary - episode 2 'The Architect'

Valley - The Documentary - episode 1 'The Diver'

  

Teaser Valley - EDGE Technologies

Bouwcombinatie Valley Amsterdam (Boele & van Eesteren | G&S Bouw), is in augustus 2017 gestart met de realisatie van Valley op de Amsterdamse Zuidas. Valley wordt in opdracht van EDGE Technolgies gerealiseerd naar een ontwerp van MVRDV en wordt een innovatief en duurzaam gebouw met gemengde functies. Het totale complex kent een oppervlakte van circa 75.000 m2. Onderstaand een teaser.

 

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project