icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 30 oktober 2017

Aanvoer sloopmachine

Amare

IMG-20171025-WA0003.jpg

Eerder dit jaar werd een tijdelijk verstevigde werkvloer gecreëerd. Deze vloer werd op de bestaande parkeerkelders gestort om met diverse zware machines funderingswerkzaamheden uit te kunnen voeren. Aangezien de funderingswerkzaamheden op bepaalde stukken van de bouwplaats gereed zijn, kunnen we beginnen met het verwijderen van de tijdelijke werkvloer. Vandaag wordt de sloopmachine aangevoerd waarmee deze werkzaamheden worden uitgevoerd.

Transport sloopmachine

Aangezien het transport van de machine in de categorie ‘zwaar transport’ valt, kan de aanvoer van de sloopmachine pas na 22.00 uur plaatsvinden om het reguliere wegverkeer zo min mogelijk tot last te zijn. Op maandag 30 oktober arriveert het transport rond 23.00 uur op de bouwplaats. Het lossen van de machine gaat gepaard met geluidsoverlast en vindt daarom pas de volgende ochtend na 7.00 uur plaats.

Wat gaan we doen?

De sloopmachine maakt het mogelijk om het grootste deel van de betonnen werkvloer in stukjes te knijpen. Ook de oude vloeren en kolommen in de parkeerkelder eronder worden met deze methodiek gesloopt waardoor overlast zo veel mogelijk wordt beperkt. Sommige delen kunnen we niet knijpen en hebben we een andere sloopmethodiek voor nodig. Het bikken van deze delen levert wel geluidshinder op.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project