Zoeken
AI_Inntel NHH_haven vanuit boot.jpg

Nieuwsbrief 1: Start bouw

AI_Inntel NHH_haven vanuit boot.jpg

Graag informeren wij u over onze werkzaamheden voor de realisatie van het project Inntel Hotel, onderdeel van de gebiedsontwikkeling van het Noordelijk Havenhoofd te Scheveningen. Het project wordt in opdracht van VolkerWessels Vastgoed door Boele & van Eesteren gerealiseerd. Met deze brief geven wij u een beeld van het project en de werkzaamheden die tot de jaarwisseling plaatsvinden.

Wat gaan we bouwen?

Onderdeel van de herontwikkeling van het gebied is het ontwerp en de realisatie van het Inntel Hotel op de kop van het havenhoofd, waarbij deze markant het einde van de Scheveningse boulevard en de entree van de haven zal markeren. Het Inntel Hotel wordt met 226 kamers circa 11.000 m2 groot.

Wat is er de afgelopen maanden gedaan?

Het bouwterrein op de kop van de haven is door derden bouwrijp gemaakt. Hierbij zijn de kabels en leidingen omgelegd en is de bouwput gereedgemaakt voor de heiwerkzaamheden.

Wat gaat er de komende maanden gebeuren en wat merkt u ervan?

In de komende weken wordt de bouwplaats ingericht met onder andere nieuwe bouwhekken, een bouwkeet en overige bouwvoorzieningen. Dinsdag 13 november starten wij met het aanbrengen van funderingspalen. De funderingspalen worden geboord, een geluids- en trillingsarme techniek om overlast naar de omgeving te voorkomen. Deze werkzaamheden duren ongeveer 3 weken. In de maand december wordt de betonnen funderingsconstructie aangebracht, waarna we voor de kerst de torenkraan opbouwen.

Updates en projectinformatie

Op de projectwebsite www.boele.nl/projectwebsites/noordelijk-havenhoofd-scheveningen kunt u terecht voor meer informatie over de realisatie van het project. Via deze website wordt een automatische nieuwsupdate verzorgd. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsalert door uw e-mailadres in te dienen onderaan de pagina van de website en op de knop ‘Op de hoogte blijven’ te drukken. Let op! U moet uw aanmelding bevestigen via de aanmeldingsmail.

Werktijden

Boele & van Eesteren heeft een vergunning voor het uitvoeren van bouwwerkzaamheden op werkdagen en op zaterdag tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Wij streven er echter naar om de werkzaamheden van maandag t/m vrijdag tussen 7.00 tot 17.00 uur uit te voeren. Wanneer het later toch nodig blijkt te zijn om buiten de vergunningstijden te werken, brengen we u hier uiteraard vooraf van op de hoogte.

Bewuste Bouwers

Dat bouwen hinder oplevert voor omwonenden, realiseren wij ons heel goed. Helaas kunnen wij dit niet voorkomen. Wel proberen wij de hinder tot een minimum te beperken. Boele & van Eesteren is aangesloten bij stichting Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar een Bewuste Bouwer voor staat en zo realiseren wij het project dan ook. Wilt u meer weten wat Bewuste Bouwers voor u betekent? Dan kunt u informatie vinden op www.bewustebouwers.nl.

Contact

Heeft u de komende periode vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw, neem dan contact met Boele & van Eesteren via communicatie@boele.nl of bel naar 070-414 4200. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Wij danken u voor uw begrip.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!