Zoeken
IMG-20230201-WA0028.jpg

Werkzaamheden begin 2023 Nieuw Kijkduin – Fase 2

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Nieuw Kijkduin – Fase 2.

Tramontana & Levanter

In de gebouwen Tramontana en Levanter is de afbouw in volle gang. De binnenliften functioneren, de vorm van de entreehal is gemaakt en ook de positie van de postkasten is al zichtbaar.

De komende weken wordt de gevel van Tramontana afgerond waarna de steiger wordt gedemonteerd. Binnen op de 4e en 5e verdieping is de tegelzetter volop bezig met het (wand)tegel-werk. Deze week worden op de 5e verdieping de laatste binnenwanden en binnenkozijnen geplaatst, waarna we het binnenglas kunnen aanbrengen. Volgende week worden de voordeuren en de deuren in de lifthal t/m de 5e verdieping geplaatst.

In Levanter is op de 1e en 2e verdieping gestart met het plaatsen van de binnenwanden. De dekvloeren zijn gereed t/m de 5e verdieping. Op de 6e en 7e verdiepingen worden de dekvloeren momenteel gevloeid.

Lombarde & Sirocco

De bouw van Lombarde en Sirocco is op weg naar de bovenste verdiepingen. Bij Lombarde is de 5e verdiepingsvloer inmiddels gestort. Bij Sirocco gebeurt dat deze week. Ook worden de houten binnenspouwbladen geplaatst en is vorige week de metselaar gestart bij Sirocco.

Algemeen

In december is de eerste van drie torenkranen gedemonteerd. In de komende weken starten de werkzaamheden voor de daktuin boven de commerciële ruimten en gaan de nutsbedrijven starten met de algemene voorzieningen. In de parkeergarage wordt de laatste hand gelegd aan de bestrating.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!