Zoeken
Foto vanaf zee.jpg

Voortgang en bouwvak 2023

In deze nieuwsbrief informeren wij u over de voortgang van het project en de werkzaamheden.

Gebouw G

Het sanitair en tegelwerk is bijna klaar. Op detailniveau wordt e.e.a. afgerond en de ontbrekende onderdelen geplaatst. De afbouwwerkzaamheden vinden plaats in algemene ruimtes zoals schilderen en het leggen van de definitieve tegels. De hoofdentree en de omliggende ruimtes (gangen, werkkasten etc.) worden afgemaakt.

Gebouw F

We zijn druk bezig met het lijmen van de laatste tegels en het spuitwerk aanbrengen aan het plafond. Na de bouwvakantie worden de binnendeuren geplaatst en begint de eindmontage van het sanitair en volgt de verdere afwerking van het gebouw.

Gebouw E

De anhydriet vloer wordt deze week op de 1e verdieping gestort. Na de vakantie worden de dekvloeren op de 6e en 7e verdieping gevloeid. Op de 3e en 4e verdieping zijn we de binnenwanden aan het plaatsen. De 5e verdieping is al voorzien van binnenwanden. Na de vakantie beginnen we met lijmen van de wand- en vloertegels.

Gebouw D

In gebouw D werken we van onder naar boven en zijn we halverwege met de gevelafwerking. In Sirocco wordt deze week ook de anhydriet vloer voor de eerste verdieping gevloeid. Na de vakantie starten we met het plaatsen van de binnenwanden.

Bestrating en parkeergarage

De bestrating van de parkeergarage is klaar, de laatste afbouwwerkzaamheden vinden de komende weken plaats. De helft van de promenade is al voorzien van bestrating en open voor het publiek. In week 33 vervolgen de stratenmakers deze werkzaamheden. 

Nutsvoorzieningen

De nutspartijen zijn druk bezig om het hele project Nieuw Kijkduin aan te sluiten. De werkzaamheden vorderen gestaag en worden in de komende weken afgerond. Als de nutspartijen klaar zijn met de werkzaamheden zullen wij nog een aantal weken nodig hebben om alles in bedrijf te stellen en in te regelen om daarna het eerste van vier gebouwen en de parkeergarage te kunnen opleveren.

Bouwvakantie

Tijdens de bouwvak (31 juli t/m 13 augustus) zullen wij en de nutspartijen de werkzaamheden op de bouwplaats voortzetten.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!