Zoeken
20180713_152547.jpg

Update juli

20180713_152547.jpg

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Nieuw Kijkduin aan het Deltaplein  Zo zijn de twee torenkranen in de afgelopen periode opgebouwd, en staan de komende werkzaamheden in het teken van de betonwerkzaamheden ten behoeve van de fundatie en kelder. 

Opbouw Torenkranen

Na het aanbrengen van de mortelschroefpalen zijn we in de afgelopen maand begonnen met het betonwerk voor de fundatie. In totaal zijn er meer dan 60 poeren aangebracht, waaronder twee grote kraanpoeren waarop de twee torenkranen begin juli zijn geplaatst. 

Start bouw officieel gevierd

Op woensdagmiddag 27 juni is de start van de bouw van de eerste fase van Nieuw Kijkduin officieel gevierd. In het bijzijn van toekomstige bewoners en direct betrokkenen bij het project werd een toost uitgebracht op de voorspoedige bouw.

Planning

Op maandag 23 juli start de bouwvak. Tot en met 12 augustus vinden er geen activiteiten plaats op de bouwplaats van Nieuw Kijkduin. Vanaf 13 augustus wordt er verder gewerkt aan de fundatie en kelder.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!