Zoeken
NKD1.jpeg

Ook Levanter op hoogte!

Wederom een feestelijk moment op de bouwplaats van Nieuw Kijkduin – Fase 2: twee weken nadat het hoogste punt van Tramontana werd gevierd, heeft ook gebouw Levanter deze mijlpaal bereikt. In het bijzijn van de kopers van de appartementen van Levanter werd op 15 september symbolisch de liftschachtdeksel op het hoogste punt bevestigd.

NKD7.jpeg

Even binnenkijken

Nadat de liftschachtdeksel onder typisch Kijkduinse weersomstandigheden was geplaatst, werd in de commerciële ruimte een toost uitgebracht op de bouw en werd het projectteam met mooie woorden toegesproken door de voorzitter van de VvE. Aansluitend werd er een rondleiding verzorgd over het project. Begeleid door het projectteam van Boele & van Eesteren kregen de aanwezige kopers de gelegenheid om binnen te kijken in hun toekomstige appartement.

Borrel aan het strand

Na de rondleiding konden de kopers onder genot van een hapje en drankje in Habana Beach nader kennis maken met hun toekomstige buren.

Nieuw Kijkduin - Fase 2

In totaal realiseert Boele & van Eesteren in deze fase 154 koopappartementen, 6.700 m2 commerciële ruimte met retail en horeca en parkeergelegenheid verdeeld over vier gebouwen (Tramontana, Levanter, Lombarde & Sirocco) in opdracht van FRED Developers. 

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!