Zoeken
dag van de bouw kijkduin .jpg

Nieuwsbrief 3: Dag van de Bouw en verwijdering torenkraan

Graag informeren wij u over de Dag van de Bouw op 17 juni voor de bouwplaats van Nieuw Kijkduin – Fase 2. Boele & van Eesteren voert dit project uit in opdracht van FRED Developers. Met deze brief willen wij u informeren over de mogelijkheid om de bouwplaats te bezoeken. Daarnaast willen wij u informeren over een aankomende wegafsluiting in verband met de demontage van de laatste torenkraan.

dag van de bouw.jpg

Dag van de Bouw

Wat gaat er gebeuren?
De Dag van de Bouw is een de dag waarop bouwlocaties door heel Nederland hun bouwhekken openstellen om mensen kennis te laten maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van de bouw en infra.


Uitnodiging
Wij nodigen u uit om op de Dag van de Bouw langs te komen op de bouwplaats van Nieuw Kijkduin – Fase 2. Tijdens het bezoek krijgt u een rondleiding door de bouwplaats met aanvullende informatie over de bouw. Ook krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.dagvandebouw.nl/projecten-overzicht/33317/nieuw-kijkduin-fase-2.

Openingstijden en ingang bouwterrein
De bouwplaats wordt van 10:00 – 14:00 geopend voor bezoekers. De laatste rondleiding zal starten om 13:30. De bouwplaats sluit om 14:00.

De ingang van het bouwterrein bevindt zich naast de Daily Taste Food Court. Hier kunt u het bouwterrein betreden voor een bezoek. De looproute wordt ook aangegeven met pijlen.

Demontage torenkraan

De laatste van de 3 torenkranen wordt aanstaande donderdag 15 juni en vrijdag 16 juni gedemonteerd. Voor deze hijsactie wordt op donderdag een grote mobiele kraan opgebouwd op de weg voor de bouwplaats en deze wordt vrijdag, na de demontage, afgevoerd. Daarnaast zullen de werkzaamheden donderdagavond tot 21.00h plaatsvinden. Er worden verkeersregelaars ingezet en afzettingen geplaatst.

Automatische nieuwsberichten via projectwebsite

Op de projectwebsite www.boele.nl/projectwebsites/nieuw-kijkduin kunt u terecht voor meer informatie over de bouw van Nieuw Kijkduin. Via deze website wordt tijdens de realisatiefase ook een automatische nieuwsupdate verzorgd. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsalert door uw e-mailadres in te dienen onderaan de pagina en op de knop ‘Op de hoogte blijven’ te drukken. Let op! U moet uw aanmelding bevestigen via een aanmeldingsmail.

Contact

Heeft u de komende periode vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw, neem dan contact met ondergetekende op via communicatie@boele.nl of bel naar 070-414 4200. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

 

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!