Zoeken
IMG20231030102742.jpg

Najaarsupdate werkzaamheden Nieuw Kijkduin - Fase 2

In deze update leest u welke activiteiten er afgelopen periode zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Nieuw Kijkduin – Fase 2.

Eerste gebouw opgeleverd

Tramontana (gebouw G) is inmiddels geheel opgeleverd. De kopers van de appartementen uit Tramontana zijn dan ook druk bezig met inhuizen. Ook een groot gedeelte van de commerciële units is (casco) opgeleverd. De huurders zijn hier begonnen met het afbouwen van de ruimtes. Op boulevard niveau komt met name horeca, op begane grond niveau voornamelijk winkels.

Voortgang Levanter, Lombarde en Sirocco

Bij Levanter (gebouw F) vinden momenteel de voorschouwen van de appartementen plaats. Deze worden nog voor de kerst afgerond, waarna de appartementen vanaf januari 2024 zullen worden opgeleverd.
De gebouwen Lombarde en Sirocco bevinden zich in de afbouwfase. In de afgelopen weken hebben de kopers van de appartementen in deze gebouwen de gelegenheid gekregen om te komen kijken en inmeten.  

Algemeen

De garage is onlangs in gebruik genomen. Ook is de tijdelijke afscheiding tussen fase 1 en fase 2 weggehaald wat de totale garage op kelderniveau 16700m² en op begane grond niveau 2600m² maakt.  
Daarnaast is de gemeente Den Haag onlangs gestart met de inrichting van het openbaar gebied.

Kerstvakantie

Vanwege de kerstvakantie worden er van 23 december tot en met 7 januari geen werkzaamheden uitgevoerd op de bouwplaats van Nieuw Kijkduin. Vanaf 8 januari worden de werkzaamheden weer opgestart. We wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2024!

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!