Zoeken
IMG_9227.JPEG

Lombarde bereikt hoogste punt

Op 12 april 2023 werd wederom een feestelijk moment gevierd op de bouwplaats van Nieuw Kijkduin – Fase 2. Gebouw Lombarde heeft het hoogste punt bereikt. Net als de gebouwen die voorgingen is de liftschachtdeksel van de Lombarde symbolisch op het hoogste punt bevestigd.

De officiële handeling

De liftschachtdeksel is door de kopers met motiverende teksten versierd. Na de officiële handeling werd een toost uitgebracht in de commerciële ruimte van de Lombarde met de kopers en het projectteam van Boele & van Eesteren. De voorzitter van de VvE overhandigde hier een cadeau voor de mensen op de bouwplaats.

 

De rondleiding

De kopers zijn in groepen rondgeleid in de Lombarde. De 4e verdieping werd gebruikt als inkijk voor de toekomstige woningen. Ook ging de rondleiding verder in de garage. Waar de kopers al deels hun eigen parkeerplekken konden bezichtigen.

 

De borrel

De rondleiding werd afgesloten met een frisse wandeling naar Habana Beach. Hier is de middag afgesloten met een borrel en kennismaking voor de nieuwe buren.

 

Nieuw-Kijkduin - Fase 2

In totaal realiseert Boele & van Eesteren in deze fase 154 koopappartementen, 6.700 m2 commerciële ruimte met retail en horeca en parkeergelegenheid verdeeld over vier gebouwen (Tramontana, Levanter, Lombarde & Sirocco) in opdracht van FRED Developers.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!