Zoeken
KD08.jpg

Laatste werkzaamheden Gregale

KD08.jpg

​​​Op onze bouwplaats aan het Deltaplein worden momenteel de laatste werkzaamheden uitgevoerd ten behoeve van gebouw Gregale (fase 1,5) onderdeel van Nieuw Kijkduin. De gebouwen uit Fase 1 (Poniente en Vendaval) zijn in juni reeds opgeleverd, Gregale volgt eind dit jaar.

Bij Gregale wordt de laatste hand gelegd aan de afbouwwerkzaamheden van de algemene ruimten en de appartementen. De bestrating rondom Gregale is aangebracht waarmee de entree van de woningen en de commerciële ruimten toegankelijk zijn gemaakt. Daarnaast zijn met de realisatie van de installatie de werkzaamheden in de stallinggarage afgerond. Ook zijn de NUTS partijen druk bezig geweest om alle aansluitingen tot in de woningen aan te brengen.

De oplevering van de woningen aan Amvest staat gepland eind november. Hiermee wordt ook direct de stallinggarage opgeleverd en kan deze in gebruik genomen worden. Na oplevering van de appartementen worden nog enkele werkzaamheden uitgevoerd in de commerciële ruimten. Eind dit jaar worden ook de commerciële ruimten opgeleverd.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!