Zoeken
DJI_0565.JPG

Bouwupdate Nieuw Kijkduin - Fase 2

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Nieuw Kijkduin – Fase 2.

2288225.jpg

Voortgang

De gevelafwerking voor gebouwen Tramontana (G) en Levanter (F) gaat gestaag door. 
Gebouw G is reeds wind en waterdicht, en de afbouw is hier gestart. De anhydriet vloerafwerking wordt gevloeid en er is druk gewerkt aan het plaatsen van de metal-stud binnenwanden. Daarnaast wordt de gevelafwerking (metselwerk, sierelementen en aluminium beplating) gemonteerd. Het streven is om de torenkraan van gebouw G voor het einde van het jaar af te bouwen en het steiger te laten zakken.

Bij gebouw F worden de laatste verdiepingen voorzien van de HSB geveldichting. Daarbij worden direct ook de kozijnen gemonteerd en wordt er gemetseld. Daarna zal gestart worden met de aluminium beplating. De afbouw zal ook hier op korte termijn aanvangen, door te starten met de zwevende anhydriet dekvloeren.

Gebouwen Lombarde (E) en Sirocco (D) zijn op de derde laag met de ruwbouw. Nu de balkonelementen geleverd en gemonteerd zijn is ook hier de ruwbouw-cylus opgestart.

De stallinggarage is grotendeels gereed door het aanbrengen van de bestrating en de installaties.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!