Zoeken
202212.jpg

Update werkzaamheden Lloyd Yard en Babel eind 2022

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende weken plaatsvinden op de bouwplaats van Lloyd Yard en Babel op de Rotterdamse Lloydpier.

04.jpg

Lloyd Yard

De diverse bouwdelen van Lloyd Yard groeien: de ruwbouw van Maasblok (inclusief balkons en galerijen) is tot en met de 6e verdieping gestort. Bij de onderliggende verdiepingen worden de gevel (sier)elementen gemonteerd. Nog voor de kerstvakantie wordt de dakvloer gestort. 
De bouw van Lloydblok is inmiddels tot de 4e verdieping gestort, ook zijn op deze verdiepingen de HSB elementen aangebracht. Zodra de bouw van Lloydblok op de 7e verdieping is aanbeland, wordt bij bouwdeel Maasvenster gestart met het aanbrengen van het voor het venster benodigde staal.
Bij bouwdeel Bali staat de komende periode in het teken van de realisatie van de optoppingen op de 3e verdiepingsvloer. Ook hier is gestart met het aanbrengen van de HSB elementen van de gevel.

202212.jpg

Babel

De afgelopen maanden is de bouw van Babel in hoog tempo de lucht ingegaan. We zijn inmiddels op de 11e verdieping aangekomen waar de vloer is gestort en de HSB elementen worden gemonteerd. Ook het metselwerk en de afbouw zijn afgelopen periode opgestart.  

Kerstvakantie

Vanwege de kerstvakantie worden er van 23 december tot en met 2 januari geen werkzaamheden uitgevoerd op de bouwplaats van Lloyd Yard en Babel. Vanaf 3 januari zullen wij onze werkzaamheden weer opstarten.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!