Zoeken
Maasblok oplevering

Oplevering Maasblok

Sinds eind 2021 zet Bouwcombinatie kroon & de koning | Boele & van Eesteren VOF zich in voor de ontwikkeling van Lloyd Yard op de dynamische Lloydpier in Rotterdam. Deze week worden de laatste woningen van het Maasblok in het project Lloyd Yard opgeleverd, een tweede mijlpaal na het succesvol afronden van de Kratonblok-appartementen eerder dit jaar.

Maasblok oplevering

Voor ieder wat wils

Lloyd Yard omvat een ondergrondse parkeergarage met maar liefst 136 appartementen verspreid over 5 blokken: het Kratonblok, de Loods Bali-woningen, het Maasblok, het Maasvensterblok en het Lloydblok. In het Kratonblok zijn 53 huurwoningen te vinden, terwijl de overige blokken 83 koopwoningen bevatten. De woonoppervlaktes variëren tussen circa 48 m2 en 171 m2, waardoor er voor ieder wat wils is.

Een bijzonder kenmerk van Lloyd Yard is de ruime semipublieke binnentuin aan de binnenzijde van de blokken, met prachtig uitzicht op de Nieuwe Maas via het Maasvenster. Dit creëert een aangename en levendige leefomgeving voor de toekomstige bewoners.

Voor meer informatie over het wonen in Lloyd Yard kun je terecht op de website van Lloyd Yard. Hier vind je gedetailleerde informatie over de woningen, de omgeving en alle andere aspecten van dit project.

Ga naar de website van Lloyd Yard

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!